Oldal kiválasztása

Deus Ex: Human Revolution – PC-n lesz a legszebb

Deus Ex: Human Revolution – PC-n lesz a legszebb

Május elején jelentettük, hogy az augusztus végén boltokba kerülő Deus Ex: Human Revolution PC-s változatát a külsős Nixxes stúdió készíti, s ennek megfelelően, nem egy mezei konzolos átiratot kapnak majd a rajongók.

Közeledve a Deus Ex: Human Revolution premierjéhez a Nixxes elnöke, Jurjen Katsman nem tudta leplezni lelkesedését, és a Gamespy-nak adott interjúban elárulta, hogy bár kicsit elfogult a játék PC-s változatával szemben, mégis úgy véli, a három platformra is készülő új rész egyértelműen PC-n fog a legszebben kinézni. Ezt többek között a DirextX 11, a 3DHD és az EyeFinity támogatásnak is köszönheti majd a játék, ugyanis amellett, hogy ezek komoly minőséget és mélységet kölcsönöznek a látottaknak, PC-n a jobb skálázhatóság, a nagyobb felbontású textúrák, a magasabb framerate és a részletesebb effektek is komolyan hozzátesznek majd az élményhez.

 

Katsman az interjúban kitért az irányításra is, melyet szintén teljesen PC-re szabtak, így az interfész módosításai mellett a játékos teljes szabadságot kap, és saját stílusának megfelelően szabhatja majd testre az egeres-billentyűzetes irányítást.

 

Deus Ex: Human Revolution egy méretesebb halasztás után végül augusztus huszonhatodikán debütál Európában, PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »