Oldal kiválasztása

Comic-Con 11 – Star Wars: The Old Republic megjelenés, trailer

Comic-Con 11 – Star Wars: The Old Republic megjelenés, trailer
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A BioWare korábbi ígéretét megtartva, az idei Comic-Conon több érdekes részletet is lerántott a régóta várt Star Wars: The Old Republic-ról, így amellett, hogy már tudjuk, milyen változatokban vásárolhatjuk majd meg a játékot, a megjelenés is körvonalazódni látszik.

Ray Muzyka, a BioWare egyik alapítója, és az Electronic Arts képviselője ugyanis a San Diego-ban tartott The Old Republic konferencián elárulták, hogy még az év vége előtt, valamikor a karácsonyi őrület környékén rajtol el az új Star Wars MMO, mely egyes források szerint a novemberi rohamot jelenti. Ezt a kiadó ugyan nem erősítette meg, de figyelembe véve, hogy az év utolsó hónapjában több nagyágyú (Uncharted 3: Drake’s Deception, The Elder Scrolls V: Skyrim, Modern Warfare 3 ) is érkezik, nem tartjuk elképzelhetőnek, hogy az Electronic Arts felmerné vállalni a nyílt sisakos küzdelmet, így inkább decemberben dobja piacra új MMO-játékát.

 

A Comic-Conon az is biztossá vált, hogy a korábban bejelentett, pofás 150 dollárba kerülő gyűjtői kiadvány mellett még két változatban is megvásárolható lesz a játék, így kapunk egy mezei fapados verziót, és egy Digital Deluxe Editiont, ami a dobozos különleges kiadvánnyal szemben csak hat letölthető extrát rejt. További újdonság, hogy mindhárom kiadványhoz kapnak a rajongók egy 30 napos, ingyenes játékra feljogosító hozzáférést, illetve korábban vághatunk neki a kalandoknak a többi vásárlónál, emellett egy kristályhoz is hozzáférhetünk, amivel kedvünk szerint változtathatjuk fénykardunk, és fegyvereink fénnyalábjának színét.

Translate »