Oldal kiválasztása

The Gunstringer megjelenés, árcédula, infók

The Gunstringer megjelenés, árcédula, infók
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Pontos megjelenési dátumot, és árcédulát kapott a Twisted Pixel legújabb játéka, a Kinect-alapú The Gunstringers, ami egy első napos DLC-vel, és egy Fruit Ninja Kinect tokennel egybecsomagolva kerül boltokba.

A Twisted Pixel tegnap kiadott kommünikéje szerint Európában szeptember tizenhatodikán, az Egyesült Államokban pedig szeptember tizenharmadikán debütál a dobozos formában boltokba kerülő The Gunstringer, a csapat új Kinect-alapú westernje. A bejelentésből az is kiderül, hogy a játékhoz egy ingyenes, első napos DLC is érkezik, valamint egy letöltőkódot is kapunk, amivel a Fruit Ninja Kinectet szerezhetjük be, gyakorlatilag ingyen. Utóbbi egyébként augusztus 10-én debütál, így aki nem tud várni a szeptemberi Gunstringer premierig, az előbb is kipróbálhatja a Kinect-központú gyümölcskaszabolást.

 

A The Wavy Tube Man Chronicles névre keresztelt bővítmény egyébként kapcsolódik majd a játék fő sodrához, a DLC-ben ugyanis az alapjáték főgonoszának, Wavy Tube Mannek a fiával fogunk farkasszemet nézni, aki egy időgépet ellopva próbálja megakadályozni édesapja vesztét, így a csomagban a vadnyugati cowboy-ok vadásznak majd jövőbeli harcosokkal.

Translate »