Oldal kiválasztása

E3 2011 – Formula 1 2011 – Első részletek és képek

E3 2011 – Formula 1 2011 – Első részletek és képek
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A közelgő E3 jóvoltából a Codemasters Birmingham leleplezte a szeptemberben megjelenő hivatalos Forma 1 játék első részleteit, amihez a brit csapat az első képeket is hozzá csapta.

Az új rész a hivatalos licensznek köszönhetően teljes mértékben lépést tart az idei évtől érvényes szabálymódosításokkal és egyéb változásokkal, így a szeptemberben polcokra kiguruló Formula 1 2011-ben már kapunk állítható hátsószárnyat (DRS), illetve az idei esztendőtől visszatérő KERS-et is használhatjuk majd vezetés közben. A jelenleg is zajló szezon összes csapata, pilótája és pályája szerepel majd a játékban, így az új belépőként debütáló indiai aszfaltcsík is.

 

A rajongók visszajelzéseire támaszkodva az aktuális szezont feldolgozó új részben már lesz biztonsági autó, illetve veszélyforrásként a mechanikai meghibásodások is színre lépnek. A gumiabroncsokkal való taktikázásnak most is komoly szerepe lesz, és a Pirelli visszatérésével még kiélezettebb versenyeket vívhatunk majd.

 

Komoly változásokon esik át a többjátékos szekció is. Kapunk kooperatív bajnokságot, valamint osztott képernyős játéklehetőséget, illetve a kompetitív online futamok is visszatérnek. A tizenhat játékos mellett nyolc AI sofőr is csatlakozik majd a megmérettetésekhez.

 

A játék látványvilága is fejlődésen esik át. Az első előzetesek szerint kidolgozottabb, részletgazdagabb környezet, új bevilágítás, dinamikus felhők, és hangulatosabb parc fermé és paddock várható.

 

Az F1 2011 idén szeptemberben kerül a boltokba, 360, PS3 és PC platformokra, később pedig NGP-re és 3DS-re is ellátogat a száguldó cirkusz. Képek a galériában.

Translate »