Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Forza Motorsport 4 – Részletek a gyűjtői kiadásról

FRISSÍTVE: Forza Motorsport 4 – Részletek a gyűjtői kiadásról

A Microsoft lerántotta a leplet az októberben boltokba kerülő Forza Motorsport 4 gyűjtői kiadványáról, mely huszonöt exkluzív járgányt és egy Cars of Forza Motorsport 4 című könyvet is tartalmazni fog.

A Forza Motorsport 4 októberi premierjekor nem csak fapados változat, hanem egy pofás gyűjtői kiadvány formájában is polcokra kerül a Turn 10 versenyjátéka. A limitált kiszerelésű pakk tartalmazni fog huszonöt exkluzív járgányt – részletes lista erre -, egy VIP tagságit a Forza közösséghez, ahol exkluzív hozzáférést kapunk az új feature-ökhöz, a toplistákhoz, illetve a ForzaMotorsport.net oldalához. A csomagban lesz egy 96 oldalas, keményborítású képeskönyv is, amit a Top Gear dobott össze, valamint néhány spéci matricával is gazdagodni fogunk.

 

A fapados verziót előrendelők se maradnak benzinzabálók nélkül, ők ugyanis áruháztól függően juthatnak hozzá extra járgányokhoz. A Forza 4 a tengerentúlon október tizenegyedikén fog megjelenni, kizárólag Xbox 360-ra. Európai megjelenési időpontunk egyelőre nincs.

 

Frissítve: 2011.06.27. 15:36:23

 

Megérkeztek a BMW M5-ös első képei.

Translate »