Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Revelations – Nyerj exkluzív Enciklopédiát

Assassin’s Creed: Revelations – Nyerj exkluzív Enciklopédiát
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Assassin’s Creed: Revelations hazai forgalmazója, a PlayON kreatív karácsonyi nyereményjátékot hirdetett a játékkal kapcsolatos témában. A fődíj is ennek megfelelő értékű, ugyanis a sorozat Enciklopédiáját vihetik haza a legügyesebbek.

Idézzük a sajtóközleményt:

 

"Szeretnéd megnyerni az Assassins Creed Encyclopedia egy példányát? Készíts művészi alkotást Assassins Creed –  Karácsony témában és küld be az assassin@playon.hu címre 2011. december 20. 12:00-ig. A két legjobb alkotás készítője a karácsonfa alatt tudhatja az Assassins Creed Encyclopedia egy-egy példányát, ezenkívül műveik felkerülnek a weboldalunkra és karácsonyi hírlevelünkbe.  A győztes műveket a PlayON Assassinsjai választják ki.  A készítés módjában szabad kezet kaptok, a kérésünk csupán annyi, hogy saját készítésű munkákat küldjetek (szabdkézi rajz, photoshop…. viszont a Google search nem ér 🙂 )

 

Az Assassin's Creed Encyclopedia egy, a Ubiworkshop által készített, a játék universumáról szóló összefoglaló gyűjtemény. Eredetileg művészi albumnak indult, de olyan nagy lett a terjedelme (256 oldal), hogy egy különálló enciklopédia lett belőle. A kötet 256 oldalon keresztül mutatja be az Assassins Creed univerzumát, mindezt nagyalakú fekete keménykötésben, angol nyelven. Művészi alkotások, leírások a szereplőkről, a történetről, helyszínekről és sok egyébről. Fontos tudni hogy az enciklopédiából 5 példány érkezett hazánkba."

Translate »