Oldal kiválasztása

Rainbow Six – Morális döntések az új installációban?

Rainbow Six – Morális döntések az új installációban?

Egyre többet hallani a Rainbow Six következő részéről, így az általában jól értesült Kotaku birtokába jutott dokumentumok alapján közzé tett infók csak tovább erősítik a pletykát, miszerint valóban készül egy új epizód.

A Kotaku által közzé tett információk megerősítették a múltkori szóbeszédeket, miszerint egy sokkal történet-orientáltabb epizód lesz az új Rainbow Six, melyben a csapat ezúttal New York városában igyekszik felszámolni egy terrorista-szervezetet, amit korrupt Wall Street-i pénzügyi szakemberek és kormánytagok irányítanak.

 

A morális rendszer a már jól ismert sémát követné, azaz döntéseink befolyásolnák, és végigkísérnék a teljes játékmenetet, így többféle módon is teljesíthetjük majd a játékot. A Kotaku úgy tudja, az erkölcsi szál beépítése még nem végleges döntés, a fejlesztők egyelőre még nem döntötték el, hogy a végleges verzióban is helyet kap-e a rendszer. A bemutatott demóban például egy bombákkal felszerelkezett öngyilkos merénylőt kellett elkapnia a csapatnak, viszont csak rajtunk állt, hogy élve vagy halva fogjuk el a merénylőt.

 

Ha amellett döntünk, hogy élve kapjuk el, akkor végig kell kísérnünk egy adott pályarészen, amivel azt kockáztatjuk, hogy bármikor élesítheti a bombát, vagy pedig egész egyszerűen ledobhatjuk egy hídról. A készítők egyébként nagyon ügyelnek a realitásra, így lehetőségünk lesz végtagokat is ellőni, nem feltétlenül kell megölni a célpontot.

 

Két képünk is van, az állítólagos új részről.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »