Oldal kiválasztása

Resident Evil: Revelations – Kétféle játékmenettel

Resident Evil: Revelations – Kétféle játékmenettel

A Capcom megnyitotta a Nintendo 3DS-re jövőre érkező Resident Evil Revelations japán nyelvű honlapját, ahol friss részletek láttak napvilágot a játék története, és játékmenete kapcsán.

Masachika Kawata, a Resident Evil: Revelations producere a napokban azt nyilatkozta az Eurogamernek, a 3DS-re készülő új epizód teljes egészében az egyjátékos élményre fókuszál, nem kapunk kooperatív lehetőséget, és az új epizód visszatér a gyökerekhez, és hangulatában ismét a régi horrorisztikus részeket idézi majd.

 

A Capcom ma reggel fellőtt japán nyelvű honlapjáról most már az is kiderült, a játék főhősei Jill Valentine és partnere,  Parker Luciani lesz, akik az eltűnt Chris Redfield után nyomoznak egy szellemhajón.

 

A játékmenetről kiderült, hogy a játékosnak lehetősége lesz a perspektívák között váltogatni. A Perspective Change módban a játékos belső nézetben, vagy a váll fölötti külső nézetben követheti az eseményeket, illetve kapunk majd egy Item Scan opciót, amiben egy "bio szkennert" használva lehetőségünk lesz könnyedén felfedezni a rejtett tárgyakat, dolgokat, vagy segítségünkre lehet a komolyabb ellenfelek kiiktatásánál.

 

A Resident Evil: Revelations valamikor 2012-ben fog megjelenni, kizárólag Nintendo 3DS-re.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »