Oldal kiválasztása

Mortal Kombat – Skarlet bemutatkozó trailer, Kenshi, Rain is csatlakozik

Mortal Kombat – Skarlet bemutatkozó trailer, Kenshi, Rain is csatlakozik
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Friss trailert, és pontos megjelenési dátumot kapott a Mortal Kombat reboot első extra karaktert is felvonultató DLC-je, melyben az új bunyós Skarlet lesz. A videóból az is kiderül, a jövőben Kenshi és Rain is csatlakozik a brigádhoz.

Jövő héten, egészen pontosan június huszonegyedikén debütál a Mortal Kombat reboot következő letölthető bővítménye, melyben bemutatkozik a Mortal Kombat 3-ban felbukkanó pengeforgató Skarlet is. A most közzé tett trailer a hölgy hátterére koncentrál, s a videóból az is kiderül, a nyár folyamán Kenshi, Rain, és egy egyelőre meg nem erősített bunyós is csatlakozik majd az eddigi stábhoz.

 

A Warner Bros. Interactive emellett azt is megerősítette, hogy a karakter DLC-k mellett úgynevezett "compatibility csomagok" is készülnek, melyek különböző spéci skineket takarnak majd. A pakk érdekessége, hogy attól, hogy nem tartunk rá igényt, az online mérkőzéseken még láthatjuk majd ellenfeleinket az új kosztümöket, amiket a karakter DLC-k beszerzésekor akár ingyen is megkaphatunk. Az első compatibility DLC-ben Cyrax és Sektor ihlette skineket kapunk.

Translate »