Oldal kiválasztása

E3 2011 – Mass Effect 3 trailer, gyűjtői kiadás, részletek

E3 2011 – Mass Effect 3 trailer, gyűjtői kiadás, részletek

Friss részletek láttak napvilágot a Mass Effect 3 Kinect-támogatásáról, bemutatkozott a játék gyűjtői kiadványa, és egy élőszereplős trailert is kapott a sorozat befejező epizódja.

Igazán impozáns tartalommal érkezik majd március hatodikán a Mass Effect 3 N7 Collector’s Edition, mely tartalmazni fog egy hetven oldalas, keménykötésű képeskönyvet, egy limitált példányszámú Mass Effect 3-as Dark Horse Comics képregényt. Játékbeli tartalmakat is kapunk, melyek a következők lesznek: N7 Arsenal Pack, amiben lesz egy N7 Sniper Rifle, egy puska, egy  SMG, és egy pisztoly, egy robotkutya, ami a Normandy-t őrzi, egy digitális zenei album, avatárok, perkek, illetve az Alternate Outfit Pack. A teljes csomag nyolcvan dollárba fog kerülni.

 

A játék kapcsán a napokban az EA Games fejese, Frank Gibeau is nyilatkozott, aki a Microsoft konferenciáján bemuttott Kinect-támogatást azzal indokolta, hogy a kiadó szeretné, ha szélesebb körben ismernék meg a sorozatot. A játékbeli hang- és mozgásérzékeléssel ugyanis a játékosnak nem kell megosztania a figyelmét, csakis a történésekre koncentrálhat, így az alkalmi játékosok is kedvet kaphatnak majd a Mass Effect univerzumához.

 

Gibeau a Gametrailers-nek adott interjúban A Wii U és a Mass Effect jövőbeli kapcsolatáról is mesélt, az EA Games elnöke ugyanis nem tartja elképzelhetetlennek, hogy a Nintendo új konzolján is bemutatkozzon majd a sorozat, mely véleménye szerint kiválóan ki tudná aknázni a Wii U képességeit.

 

Casey  Hudson, a sorozat producere egyébként azzal magyarázta az Xbox 360 exkluzív hangfelismerés támogatását, hogy  a tökéletes felismeréshez egyelőre csak a Kinect technológiája alkalmas, így egy mezei headsettel ezt nem tudnák megvalósítani, így PC-n, és PlayStation 3-on ilyen jellegű támogatást biztosan nem kapunk.

 

A Mass Effect 3 március hatodikán fog megjelenni, PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »