Oldal kiválasztása

Red Alert 3 – Mégis jön PS3-ra!

Red Alert 3 – Mégis jön PS3-ra!
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az EA korábbi kijelentése ellenére decemberben mégis elhozza a PlayStation 3 tulajok számára a napokkal ezelőtt PC-re és X360-ra debütált Red Alert 3-at.

Szerkesztőségünk tagjai vegyes fogadtatásban részesítették az RTS stílus egyik úttörőjét, ugyanis a sorozat eddigi legvérszegényebb darabjával lesz dolga mindazoknak, akik megvásárolják majdan a játékot. Tesztünk már gőzerővel készül és Wolf kollégával való egyeztetéskor mindketten egyet értettünk abban, hogy sokkal jobb és igényesebb produkciót is kreálhatott volna az Electronic Arts. Mindenesetre kicsit jobb, mint egy erős közepes.

Ettől függetlenül és az első eladási mutatók ismeretének hiányában az EA decemberben piacra dobja PlayStation 3-ra is a játékot, pedig korábban egyértelműen elvetették ezt az ötletet. David Silverman egy interjúban jelentette be az örömteli hírt és a bejelentéshez hozzáfűzte, hogy a fekete szörnyeteg minden képességét kihasználják majd, köszönhetően a felszabadult extra időnek. Állítólag lesz 1080p-s támogatás, meg sok más extra tartalom.
Translate »