Az eddig napvilágot látott részletek után újabb érdekes információkra derült fény a jövő év elejére átcsúszott Mass Effect 3-ról. Az újdonságokat az Official Xbox Magazin legutóbbi számából mazsoláztuk.

Az OXM előzeteséből többek között arra derült fény, hogy a BioWare sokkal nagyobb szabadságot ad a játékosok kezébe a karakterek irányítását tekintve, így a trilógia záró akkordjában lehetőségünk lesz ugrani, forogni, és a fedezékek mögül vakon lőni.

 

Legnagyobb ellenfelünk, a Reaperek ugyanis válogatás nélkül mindenki gátlástalanul bekebeleznek, és amíg a második részben csak csapattársaink élete volt a tét, az új epizódban már civilizációk sora múlhat döntéseinken. Egy rosszkor meghozott döntés akár egy teljes faj pusztulását is jelentheti majd a játékban.

 

Fejleszthetők lesznek a fegyvereink, melyeket három különböző sloton keresztül tápolhatjuk a játék során. A mostani információk szerint a három kategória a következő lesz: cső, markolat, távcső. Ezenkívül változtathatjuk madj a fegyverek színét, illetve lehetőség szerint álcázhatjuk is őket.

 

Fő ellenfeleink ezúttal is a Cerberus és a Husk katonák lesznek, melyeknek három kasztját különbözteti meg a játék (heavy bruisers, medium és light). Újdonság még, hogy szert tehetünk majd egy Garrushoz hasonló, szem elé helyezhető látókát, amivel lehetőségünk nyílik a távcső nélküli fegyverekkel is zoomolni.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás