Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Revelations bejelentés, novemberi premier

Assassin’s Creed: Revelations bejelentés, novemberi premier
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A délutáni teaser trailerek után ma kora este hivatalosan is bemutatkozott a régóta pletykált új Assassin’s Creed, a Revelations, melyben a franciák végleg lezárják Ezio kalandját.

A bejelentés szerint az Assassin's Creed második részében megismert Ezio kalandja novemberben végleg a végéhez ér, a UbiSoft ugyanis lezárja a trilógiává bővült kalandot. Az Assassin’s Creed: Revelations PC-re, X360-ra és PS3-ra lett bejelentve, az új epizód pedig a középkori Konstantinápolyban játszódik majd.

 

Alexandre Amancio, a játék és a stúdió kreatív igazgatója a Game Informernek elárulta, Ezio történetének lezárása egy fontos mérföldkő az Assassin's Creed franchise életében, az új rész ugyanis rengeteg meglepetéssel fog szolgálni. Többek között visszatér az első rész főhőse, Altair, de a napjainkban játszódó részekben megismert Desmond is központi szerephez jut majd. A Brotherhoodban megismert többjátékos mód is megmarad, de természetesen továbbfejlesztett formában tér majd vissza. A bejelentés mellé egy képet is kaptunk, míg a további konkrétumokra a júniusi E3-ig várnunk kell.

Hozzászólások

Translate »