Továbbra is kérdéses, mi lesz a Sony új zsebkonzoljának, az NGP-nek a végleges neve, de egyes jelek arra utalnak, hogy PlayStation Vita néven futhat majd a Japánban év végén, nyugaton 2012 elején megjelenő marokkonzol.

Az elejtett morzsák szerint PlayStation Vita néven fut majd a jelenleg csak PlayStation NGP-ként emlegetett új, Sony-s zsebkonzol. A lehetséges végleges névről szóló első pletykákat elsőként a domainregisztrációkkal foglalkozó NetNames hintette el, ahol a japánok április 20-án beregisztrálták le a PlayStationVita.com és a PSVita.com domaincímeket.

 

A szóbeszéd hitelességét tovább erősíti, hogy a Mega Rock Blog két képlopatot közölt le, melyen az új konzol látható, már a végleges logóval és névvel. Az oldalról azóta eltűnt a bejegyzés, melyben a szerző azt is megszellőztette, hogy az Uncharted NGP-s változata Golden Abyss alcímen fog majd futni.

 

Az idei E3-on közel öt órás konferenciával készül a Sony, ahol minden bizonnyal minden fontos tudnivalót megosztanak majd velünk a japánok. A jövő héten rajtoló los angelesi kiállítás június 7. és június 9. kerül megrendezésre.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás