Oldal kiválasztása

Battlefield 3 – Így készült videó, friss képek

Battlefield 3 – Így készült videó, friss képek
9 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Tizennyolc perces így készült videót kapott a Battlefield harmadik része, melyben a készítők a játékhoz készülő első pályacsomagról, a Back to Karkandról mesélnek.

Az ősszel érkező Battlefield 3 a premier napján kapja meg első pályacsomagját, a Back to Karkandot, melyet a DICE-on belül egy teljesen különálló csapat, az EA PWNED készít. A csomag a Battlefield 1942-ből ismert Wake Island, valamint a Battlefield második részéből ismert Strike at Karkand, Gulf of Oman, és a Sharqi Peninsula térképeket tartalmazza majd, természetesen mindegyik a Frosbite 2 motor képességihez igazítva készül.

 

A mostani tizennyolc perces "Így készült videóban' felszólal Niklas Fegreaus, a Back to Karkand vezető dizájnere, a Battlefield 2 egyik térképének dizájnere, David Spinnier, Alan Kertz, vezető fegyver dizájner, aki a Physical Warfare Packról mesél, és Lars Gustavsson kreatív igazgató.

 

A Battlefield harmadik rész idén ősszel fog megjelenni, PC, Xbox 360 és PlayStation 3 platformokon. A videó mellé egy raklapnyi friss kép is érkezett a pályacsomagból.

Translate »