Oldal kiválasztása

Resistance 3 – Európai dátum, gyűjtői kiadványok, előrendelői akciók

Resistance 3 – Európai dátum, gyűjtői kiadványok, előrendelői akciók

A Sony az európai PlayStation Blogon jelentette be a Resistance harmadik részének európai megjelenési dátumát, illetve bemutatkozott a játék két gyűjtői verziója, és az előrendelői akciók során beszerezhető cuccok is.

Azt már tavaly december óta tudjuk, hogy a tengerentúlon szeptember hatodikán debütál a Resistance harmadik része, ma pedig arra is fény derült, hogy az angoloknál szeptember kilencedikán, a PAL régió többi országában (így nálunk is) szeptember hetedikén fog megjelenni a PlayStation 3 exkluzív belső nézetű shooter.

 

A Sony emellett leleplezte a különböző áruházak által kínált előrendelői akciókat is, így attól függően, hogy honnan szerezzük be saját példányuknkat, szert tehetünk egy SRPA Black Ops, vagy egy Chimera által fertőzött Nathan Hale skinre, esetleg egy Air Fuel Grenade fegyverre, egy multiplayer plecsnire, a Sentinelre, vagy a játék főhőse, Joseph Capelli által viselt Chimera fogakkal díszített nyakláncra.

 

A Resistance 3 két különböző gyűjtői kiadványt kap majd. A Special Edition egy csinos fémdobozban érkezik, ami az alapjáték mellett a fent említett összes előrendelő csomagot tartalmazza majd, a játék pedig egy bakelitre hajazó Blu-Ray lemezen érkezik majd. A Survivor Edition kicsit tartalmasabb pakknak ígérkezik, ugyanis alapból tartalmazni fogja a Special Edition tartalmát, egy pofás táskát, játékkártyát és még sok egyebet.

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »