Oldal kiválasztása

E3 2011 – Microsoft pletykák

E3 2011 – Microsoft pletykák

Már csak alig két hét van hátra, és elrajtol az év legnagyobb játékrendezvénye, a 2011-es E3, ahol természetesen a Microsoft is megtartja szokásos konferenciáját. Úgy néz ki, jó néhány érdekességet mutatnak majd be a redmondiak.

A Siliconera értesülései szerint az E3-on debütál Kinect – vélhetően – egyik új szolgáltatása, a Kinect Fun Lab (Kinect Me), ami elsőként az ausztrál korosztálybesorolásért felelős szervezet, az Australian Classifications Board oldalán bukkant fel. Sajnos semmi konkrétum nem szivárgott még ki az új funkcióról.

 

A másik bejelentés egy fokkal már érdekesebben hangzik, az Eurogamer ugyanis úgy tudja, a Sony által már támogatott 3D, hamarosan X360-on keresztül is elérhető lesz. Egészen pontosan a sztereoszkópikus 3D támogatásról van szó, ami azt jelenti, hogy mindkét szemünk 720p-s képet kapna, természetesen csakis HDMI használata esetében.

 

A Microsoft a tavalyi E3-on még szkeptikus volt. Akkor Aaron Greenberg úgy nyilatkozott, megvárják, hogyan reagálnak az újdonságra a vásárlók, mert amíg nem látják tisztán, van-e értelme belevágni az új technológia kifejlesztésébe, addig nem is erőltetik. Nos, úgy tűnik egy év alatt nagyot fordult a világ a Microsoftnál.

Translate »