Oldal kiválasztása

Starhawk – Move támogatás nélkül, lesz bétateszt

Starhawk – Move támogatás nélkül, lesz bétateszt
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Szépen lassan csepegteti a Starhawk részletmorzsáit a játékot készítő Lightbox, így ma például kiderült, Move támogatás nélkül, 5-8 órás játékidővel és majdani bétateszttel érkezik a Warhawk utódja.

Pár héttel ezelőtt mutatkozott be a Warhawk szellemi utódja, a Starhawk, melyről a mai napon Dylan Jobe, a Lightbox elnöke a hivatalos PSBlognak adott interjúban elárulta, mindenképpen terveznek bétatesztet a jövőre megjelenő, PS3 exkluzív címhez, de annak részleteit egyelőre nem árulhatja el. Ezzel egyidőben az is hivatalossá vált, nem kap Move támogatást a játék, így a hagyományos kontrolleres irányítás mellett tette le a voksát a stúdió és a Sony is. 

 

Jobe azt is elárulta, hogy shooterük a zsáner jelenlegi sztenderdjeit követi, így durván 5-8 órás játékidővel bír majd az egyjátékos mód, azonban a konkurens címekkel szemben, ezt érdemes lesz majd újra és újra végigjátszani, ugyanis az egyes küldetések minden egyes alkalommal új kihívásokat nyújtanak majd. Például különböző dolgokat építhetünk, medálokat és kihívásokat aktiválhatunk, olyanokat, melyeket elsőre nem biztos, hogy megkapunk.

Translate »