Oldal kiválasztása

E3 2011 – Microsoft és Kinect pletykák

E3 2011 – Microsoft és Kinect pletykák
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Az Eurogamer információi szerint az idei E3-on többnyire a Kinecthez köthető bejelentéseket tervez majd a Microsoft, de akadnak olyan címek is, melyek mellőzni fogják a mozgásérzékelős irányítást.

A magazin úgy tudja, Los Angeles-ben, a Microsoft konferenciáján debütál a Dance Central és a Kinect Sports második része. Előbbi valamikor év végén, utóbbi pedig december környékén jelenhet majd meg. Az Eurogamer azt is biztosra állítja, hogy két Kinectes játékon dolgozik az egyik olyan csapat, akinek már köszönhetünk a technológiához köthető X360-as címet. Szintén Kinectes játékon dolgozik a Microsoft két belsős, a londoni és redmondi stúdiója, illetve a konferencián olyan címeket is lelepleznek, melyek kifejezetten a hardcore réteget célozzák majd meg.

 

Az Eurogamer emellett úgy tudja, a Microsoft tíz olyan címet is bejelent majd az expón, melyek nem a Kinectre koncentrálnak. Szintén szóbeszéd, de úgy tűnik a korábban a Codemasters-nél dolgozó Gavin Raeburn saját versenyjátékon dolgozik, mely egy nyitott világú, Forza Motosport mellékág lesz.

Translate »