Oldal kiválasztása

Assassin’s Creed: Revelations – Az első képek, friss részletek

Assassin’s Creed: Revelations – Az első képek,  friss részletek
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megérkeztek az Assassin’s Creed: Revelations első, szkennelt képei, így az első részletek után már képek formájában is megcsodálhatjuk az új, novemberben érkező részt, melynek fő helyszíne, az Oszmán Birodalom lesz.

Két héttel ezelőtt hivatalosan is bemutatkozott az Assassin's Creed legújabb, Ezio kalandját végleg lezáró epizód, a Revelations, mely az Oszmán Birodalom ismertebb lokációin játszódik majd. Az új részben visszatér az első felvonás főhőse, Altair, és ismét központi szerep jut majd Desmondnak is. Némileg megújul az Eagle Vision és a The Borgia Tower opció, valamint új játékmódokkal és lehetőségekkel bővül a többjátékos mód is.

 

A napokban adott interjút Alexandre Amancio, az Assassin's Creed kreatív igazgatója, aki azon aggodalmakra igyekezett választ adni, hogy nem lesz-e kevés az alig egy éves fejlesztési idő a játéknak. Amancio elárulta, hogy a Revelations egy hosszú előzetes tervezés eredménye, így magához az elkészítéshez bőven elegendő az egy év, ráadásul rengeteg UbiSoftos csapat dolgozik a játékon (Ubisoft Toronto, Québec, Bukarest, Annecy, Singapore és a Massive).

 

Az Assassin’s Creed: Revelations PC-re, X360-ra és PS3-ra fog megjelenni, valamikor novemberben. Az első képeket erre találjátok.

Translate »