Oldal kiválasztása

Nyáron érkezik a Wii Play: Motion

Nyáron érkezik a Wii Play: Motion
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A több millió példányszámban értékesített Wii Play utóda, a Wii Play: Motion 2011. június 24-én jelenik meg Európában, az exkluzív piros Wii Remote Plus-szal egy csomagban.

 

A Wii Play Motion az Európában több mint 9 millió példányban értékesített Wii Play utóda. A játék mellé csomagolt Wii Remote Plus az eredeti Wii Remote kontroller és a precízitást tovább fokozó Wii Motion Plus összes tudását egyetlen kontrollerben egyesíti, így a legapróbb mozdulatainkat is érzékeli a játékban.
 
A Wii Play: Motion minijátékaiban a személyre szabott Mii karaktereinkkel vághatunk neki különböző szórakoztató feladatok megoldásának, melyek mindegyike precíz mozgást igényel. A Wind Runner játékban például esernyőként működik a Wii Remote Plus, amelyet a helyes irányba döntve kell a legjobb szelet kifognunk. A megfelelő döntéssel gyorsíthatunk, felemelkedhetünk, vagy irányt változtathatunk, így a szél kihasználása stratégiai fontosságú ebben a versenyben. A Cone Zone játékmódban is a helyes tartás és egyensúlyozás kapja a főszerepet: a Wii Remote Plus fagyis tölcsérként működik, melybe egyre több és több fagyigombóc kerül, és a mi feladatunk, hogy egyetlen egy se essen mellé.
 
Tudásunkat akár össze is mérhetjük ismerőseinkkel, hiszen akár 3-an is csatlakozhatnak a játékhoz. A Skip Summer játékmódban felváltva kell a virtuális tavon átkelnünk a különböző köveken ugrálva, a Spooky Search játékmódban pedig a szobánk válik a játéktérré. Itt a tévé képernyőjéről elszabadult szellemeket kell megkeresni a szobában a Wii Remote Plus segítségével, melynek beépített hangszórója segít a szellemek felkutatásában. A Wii Play: Motion csomag, mely tartalmazza a játékszoftvert és a piros Wii Remote Plus-t, 2011. június 24-én érkezik az európai boltok polcaira.
Translate »