Oldal kiválasztása

Call of Duty: Black Ops – Call of the Dead kedvcsináló

Call of Duty: Black Ops – Call of the Dead kedvcsináló
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Hamarosan érkezik az Call of Duty: Black Ops új DLC-je, mely a Escalation Zombie Mod elnevezést kapta, és az ebben található Call of the Dead rész kapott egy hangulatos kedvcsinálót.

Nemrég jelent meg a COD:BO első DLC-je, a First Strike, de máris érkeznek az infők a következő bővítményről. Az Escalation Zombie Mod új pályák mellett egy Call of the Dead című részt is tartalmazni fog, melyben a Left 4 Dead-hez hasonlóan egy 4 fős csapattal vehetjük fel a harcot az élőhalottakkal. Ráadásul a csapatunkat nem is akárkik alkotják, hanem mindenki kedvenc Buffy-ja, Sarah Michelle Gellar, Freddy Krueger vagyis Robert Englund, Machete vagyis Danny Trejo és a horror filmek egyik nagy alakja, Michael Rooker.

 

Mark Lamia, a Treyarch vezetője szerint hihetetlenül jó lesz a Call of the Dead. Ezt az állítását arra alapozza, hogy elsődleges céluk az volt, hogy a zombifilmek atyja és mestere, George A: Romero munkásságának hangulatát ültessék át a játékba, ezáltal tisztelegve a mester előtt. Hogy ez mennyire sikerült nekik, az a trailer-ből mindenki megláthatja. A DLC május 3-án jelenik meg, első körben csak X360-ra.

 

 

Translate »