Oldal kiválasztása

Xbox LIVE ingyenes hétvége: Guinness-rekord kísérlet

Xbox LIVE ingyenes hétvége: Guinness-rekord kísérlet
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Április 23-án, szombaton világszerte megkíséreljük együttesen megdönteni a legnagyobb online 100 méteres sprint Guinness-rekordját a Kinect Sports és az Xbox LIVE használatával.

Vedd elő a tréningruhát, lazítsd el a végtagjaidat, és kezdj el bemelegíteni, ugyanis egy heted van felkészülni a várva várt Guinness World Record-kísérletre. Az Xbox LIVE és a Kinect Sports által szervezett rekorddöntési kísérlet világszerte több millió tagunkat szólítja fel arra, hogy új rekordot állítsanak fel a "legnagyobb online 100 méteres sprint" címén. Ha részese akarsz lenni a Guinness-rekordkísérletének, akkor csatlakozz hozzánk és a több millió Xbox LIVE-taghoz április 23-án, szombaton, 19.00 órakor. Jutalmul minden futónk kap egy Xbox/Guinness World Record avatarpólót.

 
A Guinness World Record csak egyike azoknak a nagyszerű eseményeknek, amelyek az Xbox LIVE ingyenes szórakoztató hétvégéjén elérhetők lesznek. Ezenkívül minden LIVE-tag Gold LIVE hozzáférést kap, amellyel egyebek mellett elérhetővé válnak a többjátékos (multiplayer) játékmódok. Az ingyenes LIVE hétvége neve Xbox Nemzetek Ünnepe, és április 21-től (csütörtök) 25-ig (hétfő) tart.
 
Ha úgy érzed, hogy kipróbálnád magad a Halo: Reach multiplayer arénájában Cseh Laci ellen akkor állj készen április 21-én, csütörtökön 19:00-20:30 között hiszen Laci bármelyik pillanatban behívhat akár téged is egy meccsre. A legjobbak éves Xbox LIVE Gold előfizetést kapnak ajándékba. A nevezési feltételek az xbox.hu oldalon találhatók.
 
Hivatalos magyarországi Call of Duty: Black Ops bajnokság: A döntőben az első három helyezettet értékes nyereményekkel jutalmazzuk.
 
1. helyezett: 100 000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés
2. helyezett: 50 000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés
3. helyezett: 30 000 forint és egy 12 hónapos Xbox LIVE Gold előfizetés
 
A fentiek mellett a legjobb 20 játékos Gears of War 3 online multiplayer béta-hozzáférési kódot kap.
 
További információk az esemény hivatalos oldalán találhatók.

 

Translate »