Oldal kiválasztása

Resident Evil: Raccoon City – Új képek érkeztek

Resident Evil: Raccoon City – Új képek érkeztek

Pár hete jelentették be a Resident Evil széria hatodik darabját, mely a jól ismert Raccoon City-ben fog játszódni. Az Operation Raccoon City-ről eddig csak egy teaser-t és néhány infót kaptunk, de végre megérkeztek az első képek is!

A Resident Evil sorozat következő epizódja nem az ötödik részt fogja folytatni, hanem a második és harmadik rész történései között fog játszódni, 1998-ban. A játékban egy speciális egység, az Umbrella Security Services (U. S. S.) tagját irányíthatjuk majd, akiknek a feladata a T vírussal kapcsolatos minden bizonyíték eltűntetése, amibe beletartoznak az esetleges túlélők is.

 

A fejlesztők elhintettek olyan információkat is, miszerint magát Leon S. Kennedy-t is levadászhatjuk,  és ha sikerrel járunk, akkor új irányba is folytatódhat a széria. A játékmenetben is történt némi változás, ugyanis ezúttal egy csapatorientált akciójátékként is játszhatunk, egyszerre akár négyen is, kooperatív módban. Sajnos a megjelenés még messze van, valamikor télen, de addig is tekintsétek meg a képeket, amelyeket a galériában találtok.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »