Oldal kiválasztása

Resident Evil: Operation Raccoon City trailer, megjelenés

Resident Evil: Operation Raccoon City trailer, megjelenés
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Megérkezett a múlt héten megjelent Resident Evil: Operation Raccoon City bemutatkozó kedvcsinálója, valamint a Capcom a csapatalapú próbálkozás megjelenését, és platformlistáját is pontosította.

A kiszivárgott információk után a Capcom hivatalosan is bemutatta a következő Resident Evil játékot, a második és harmadik rész eseményei között játszódó Resident Evil: Operation Raccoon City-t, ami egészen új irányból közelíti meg a sorozatot, ami idén télen fog bemutatkozni, PC, X360 és PS3 platformokon, és négyfős kooperatív lehetőséget is tartalmazni fog.

 

A vancouveri Slant Six Games csapata által fejlesztett új epizódban az Umbrella Security Squad négyfős csapatát irányítjuk, akikkel az lesz a feladatunk, hogy a kiszabadult T-vírus okozta katasztrófa minden bizonyítékát eltüntessük (túlélőket, szemtanúkat), így könnyen megeshet, hogy olyan ismert szereplőnek is búcsút mondunk, aki a korábbi részekből ismerős lehet számotokra, ezzel pedig lehetőségünk nyílik módosítani a Resident Evil ismert történetén.

 

A USS csapat négy tagból áll (Vector, Beltway, Bertha, Spectre), a küldetések elején pedig aszerint kapjuk meg feladatunkat, hogy melyik csapattagot fogjuk kiválasztani. A Resident Evil: Raccoon City így csapatalapú kihívás elé állítja majd a veterán és újdonsült rajongókat, ráadásul lehetőségünk lesz a régi jól ismert, legendás helyszíneket is bejárni. A korábbi részekkel szemben a tűzerőnk is megnő, vagyis nagyobb hangsúly lesz a harcokon, amikért cserébe tapasztalati pontokat kapunk. Ezeket később új fegyverekre és képességekre oszthatjuk majd szét, így karaktereink folyamatosan fejlődni fognak.

 

A bejelentés mellé kaptunk néhány szkennelt képet és egy teaser trailert is.

Hozzászólások

Translate »