Oldal kiválasztása

Dead Space 3 – Sztorivezérelt DLC, bónusz játékmódok

Dead Space 3 – Sztorivezérelt DLC, bónusz játékmódok

A Dead Space 3 producere, Steve Papoutsis a játék hivatalos blogján erősítette meg, megjelenés utáni sztorivezérelt DLC-t kap majd a harmadik rész, s amíg annak a megjelenésére várunk, bónusz játékmódokkal üthetjük majd el az időt.

Ugyan még kicsit odébb van a Dead Space 3 megjelenése, a játék producere, Steve Papoutsis elhintette, a kampány teljesítése után se fogunk unatkozni. Egyrészt érkezik majd egy, a történetet továbbszövő DLC, illetve a szólómód után extra játékmódok is megnyílnak.

A New Game+ módban ismét neki vághatunk az egyjátékos kalandnak, de most már minden korábban megszerzett fegyverünkkel és felszerelésünkel. Kapunk egy Classic módot is, amit azoknak érdemes kipróbálni, akik az első rész alapján szerették meg a sorozatot. Ebben a játékmódban eltűnik az új fegyverfejlesztési mechanika, s ismét tervrajzok gyűjtögetésével tudunk új csúzlikat beszerezni, illetve a régi célzás is visszaköszön. Csavar egyet a játékmeneten a Pure Survival Mode, ahol a nekromorfok csak erőforrásokat dobnak, így nekünk kell minden előállítani. Az utolsó mód a Hardcore, ahol egyetlen élettel kell teljesítenünk a fő cselekményszálat.

A Dead Space 3 jövő héten pénteken jelenik meg, PC-re, PlayStation 3-ra, és Xbox 360-ra.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »