Oldal kiválasztása

Forza Kinect – 500 autó, tízszer szebb grafika?

Forza Kinect – 500 autó, tízszer szebb grafika?
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Kotaku egy bennfentes információit felhasználva jó néhány érdekes részletet közölt az idén őszre datált új, Kinectet is használó Forza Motorsport 4-ről, ami állítólag nyolcvan gyártó 500 autóját és tízszer szebb grafikát vonultat fel.

A belsős, névtelen forrástól származó információk szerint közel nyolcvan gyártó 500 járgánya vonul majd fel az ősszel megjelenő új Forzában. Az autókat egy kiállítóteremben egytől egyig körbejárhatjuk, minden apró részletet megismerhetünk róluk, és mindezt a Top Gear munkatársa, Jeremy Clarkson szakértő kommentálásában tálalja majd a Turn 10.

 

Az új Forzában helyet kap egy fejkövetési rendszer, amivel a kanyarokat időben beláthatjuk, illetve a Kinect segítségével a casual játékosoknak igyekeznek majd kedveskedni. Utóbbi képességeit a menüben és a felhasználói interfészen keresztül is kihasználhatjuk majd, a játékban ugyanis hangvezérléssel navigálhatunk a menüpontok között. A játék természetesen grafikailag is sokat fog javulni, az ígéretek szerint ugyanis tízszer szebben fog festeni az új epizód, mint elődje, a Forza Motorsport 3.

 

A versenypályák kialakítása is módosul, a rajongói visszajelzések alapján ugyanis a készítők szakítanak a korábbi zárt pályás megvalósítással, és úgy alakították ki a helyszíneket, hogy olyan érzésünk legyen, mintha nyitott világban autóznánk.

Translate »