Oldal kiválasztása

Zynga – Az Xbox LIVE kicsi a Farmville-nek

Zynga – Az Xbox LIVE kicsi a Farmville-nek

A Zynga ugyan szívesen terjeszkedne más platformokra is, a Farmville-nek azonban az olyan szolgáltatások, mint az Xbox LIVE, túlságosan szűk, így a közösségi oldal egyik legnépszerűbb alkalmazását egyelőre nem próbálhatjuk ki máshol.

A Zynga számára ésszerű lépésnek tűnne, ha a Facebookon elérhető sikeres alkalmazásait, mint például a Farmville-t vagy a Cityville-t új csatornákon keresztül próbálná meg tovább népszerűsíteni, a fejlesztőcsapat azonban egyelőre nem látja ennek szükségességét. A csapat ugyanis úgy véli, hogy például az Xbox Live 30 milliós felhasználóbázisa egyelőre túlságosan kicsit, főleg ha a Facebook 500 milliós felhasználótáborával hasonlítjuk össze.

 

Brian Reynolds, csapat vezető dizájnere azt mondta, hogy valószínűleg az ismerősei 20-30 százaléka rendelkezik otthon X360-al vagy PlayStation 3-mal, míg Facebookja és mobiltelefonja mindenkinek van, és talán a 90 százalékuk használ okostelefont. Reynolds azzal folytatta, hogy például a Live-on a barátlista is egyfajta korlát, hiszen csak limitált számban vehetünk fel barátokat, viszont a Zynga játékai a közösségi élményekre alapoznak, és ezt nem lehet úgy kivitelezni a Live-on vagy a PSN-en, mint mondjuk a Facebookon.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »