A TimeShifttel nevet szerzett Saber Interactive csapata még 2009-ben jelentette be külső nézetű lövöldéjét, az idegen invázió ideje alatt játszódó Inversiont, ami a Namco jelentése szerint 2012-ben mutatkozik csak be.

Két évvel ezelőtt leplezte le új, akicóközpontú játékát a Saber Interactive, de az Inversionről azóta se lehetett hallani. Az eredeti tervek szerint tavaly kellett volna megjelennie a játéknak, amit a stúdió nem tudott tartani, így a kiadásért felelős Namco Bandai a héten tartott saját rendezvényén jelezte, a PC, X360 és PS3 platformokra is készülő külső nézetű shooter csak 2012-ben fog megjelenni.

 

A játékban William Bishopot alakítjuk majd, aki felesége elvesztése, és lánya eltűnése után néz szembe a Földet fenyegető idegen invázióval. Az Inversionben hangsúlyos szerepe lesz majd fegyverünknek, amivel a gravitációt tudjuk majd befolyásolni. A Dead Space-ből ismert telekinézishez hasonlítható megoldás segítségével szabadon alakíthatjuk a környezetet, nem várt helyzetekből húzhatjuk ki magunkat, olykor pedig az ellenfelet is lefegyverezhetjük majd vele, akik a levegőben védtelenül lebegbe már könnyű célpontok lesznek. Az irányítás alkalmazkodik a külső nézethez, így komoly fedezékrendszert kap az Inversion. Friss képek a galériában.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás