Oldal kiválasztása

E3 2010 – Shogun 2: Total War leleplezés

E3 2010 – Shogun 2: Total War leleplezés

Az idei E3-on tervezte leleplezni a Total War-széria első részének, a Shogunnak a folytatását a Creative Assembly, az idő előtt kiszivárgott információk azonban keresztbe tettek a csapatnak, így már ma megtörtént a hivatalos premier.

Az eddig kiszivárgott infók szerint a játékban a Japán feudalizmus idején járunk, valamikor a 16. század környékén, főhősünk pedig egy japán hadúr lesz, akivel az egységes kormányzatot felváltó klánok közötti háborúk idején kell rendet tennünk. A játékos összesen kilenc klán közül választhat majd, a feladat pedig nem más, mint a már szokásos, ismert receptekkel – háború, diplomácia, kereskedelem stb. – elhozni a békét országunkba, majd egyesíteni a birodalmat.

 

Az ígéretek szerint egy nagyon ütős mesterséges intelligenciával lesz dolgunk, amit a Sun Tzu – A háború művészete című alkotás mentén fejleszt a csapat, illetve kooperatív játékmód is színesíteni fogja a palettát. Leegyszerűsödik a kezelőfelület, lesznek szárazföldi és vízi csaták, illetve kapunk egy egyszerre összesen nyolc játékossal nyüstölhető többjátékos módot is, melyben több játékmód közül választhatunk majd. Lesz karakterfejlődés, fontosabb hőseink szinteket léphetnek, a hajózás pedig minden eddiginél fontosabb lesz, a különböző szigetek például stratégiai eszköztárunkat szélesítik majd – zátonyok csapdák, esetleg rejtekhelyek. A Shogun 2: Total War valamikor 2011-ben mutatkozik be, bővebben pedig az idei E3-on hallhatunk majd róla.

Translate »