Oldal kiválasztása

Új RTS-t jelent be a Relic augusztusban

Új RTS-t jelent be a Relic augusztusban
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A THQ egyik fejese, Danny Billson egy szűkszavú közleményben adta hírül, hogy a jelenlegi tervek szerint a Relic Entertainment augusztusban új valósidejű stratégiai játékot fog leleplezni.

A Relic eredetileg 1997-ben kezdte pályafutását és 1999-ben robbant be a játékos köztudatba a Homeworlddel. A THQ 2004-ben vásárolta fel a csapatot, amely azóta leginkábba Company of Heroes és a Dawn of War sorozatokról híres. A Company of Heroes Online a cég egyetlen eddigi MMO próbálkozása kizárólag Távol-Keleten jelent meg, de ott sem aratott különösebb sikereket, ezért év végén be is zárja kapuit.

 

A Warhammer 40K univerzumra építő Dawn Of War sorozattal már más a helyzet. A játék két részt élt meg eddig. Az első játékhoz, mely vérbeli hagyományos RTS volt, 3 kiegészítő készült, míg a második rész, ami erőteljesen elmozdult taktikai és szerepjátékos irányba, hamarosan megkapja második kiegészítését, a Retributiont. Hogy a Billson bejelentésében említett játék valamely korábbi cím folytatása lesz, vagy valami egészen új dolog, az augusztusban kiderül, de ha minden igaz, jövő hónapban is várható egy nagyobb kaliberű bejelenté a Relic-től…

 

Translate »