Oldal kiválasztása

Arcania: Gothic 4 – Fall of Setariff megjelenési dátum

Arcania: Gothic 4 – Fall of Setariff megjelenési dátum

A Gothic sorozat negyedik részének szánt Arcania hamarosan egy stand alone kiegészítőt kap, most már azt is tudjuk, hogy pontosan mikor.

Az óriási csalódást okozó Arcania: Gothic 4 követi elődei hagyományát, és hamarosan, egész pontosan március 25-én egy önállóan játszható kiegészítőt kap, mely a Fall of Setariff címet kapta. A történet szerint a déli szigeteket egy démon tartja rettegésben, aki Setariff városában ver tanyát. A helyzet kritikus, ugyanis egy vulkán már felrobbant, és ki tudja mi következik ezután. A Névtelen Hős legerősebb szövetségeseit maga köré gyűjtve indul útnak, hogy véget vessen a démon tombolásának.

 

A korábbi hírekkel ellentétben ezúttal nem csak a Névtelen Hőst fogjuk irányítani, hanem a segítőivel is végigjátszhatjuk a kiegészítőt, mely közel 10 órás játékidőt ígér, rengeteg új fegyvert és páncélt, ellenfelet és helyszínt, ráadásul karaktereinket átmenthetjük az alapjátékból is. Mindez szép és jó, de ha ugyanolyan optimalizálatlan lesz mint az alap, akkor már most elkönyvelhetjük, hogy nem lesz akkora siker, mint szeretnék.

 

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »