Oldal kiválasztása

Silent Hill: Downpour – Végleges cím, első konkrétumok

Silent Hill: Downpour – Végleges cím, első konkrétumok

A Game Informer aktuális számában jelentek meg a tavalyi E3-on bemutatott, nyolcadik Silent Hill első konkrétumai, amihez egy végleges cím is kaptunk, így Silent Hill: Downpour néven fut majd az új epizód.

A magazin előzeteséből kiderült, hogy a cseh Vatra Games fejlesztése a ködös Silent Hill városában játszódik majd, a helyszín azonban rengeteg újdonságot ígér, ugyanis a magazin szerkesztői által látott demóban a város délnyugati részében kalandozhattunk főhősünkkel, ezt a régiót pedig eddig egyetlen Silent Hillben se látogathattuk meg.

 

A játékmenetről is szó esett, így a Game Informer aktuális számából kiderült, hogy a név valóban kötelez, így a víznek komoly szerepe lesz a játékmenetben. Az ígéretek szerint a harc kicsit háttérbe szorul, főhősünk lehetősége szerint inkább menekülőre fogja majd, ha a helyzet kezd elmérgesedni. Így talán nem meglepő, hogy ennek megfelelően egyszerre mindössze egy fegyver lehet nálunk, és az is hajlamos lesz tönkremenni. Kapunk sok-sok boss-harcot, amit a már jól bevált Quick Time Event-ek segítségével bírnak mozgásra a fejlesztők. A magazin képeit erre találjátok.

Translate »