Oldal kiválasztása

Perfect Shot, Power Shot és Raven kiegészítőkkel támad a Nyko

Perfect Shot, Power Shot és Raven kiegészítőkkel támad a Nyko

A világ egyik legismertebb konzolos kiegészítőket gyártó cége, a Nyko a CES-en mutatta be legfrissebb felhozatalát, innen szereztünk tudomást többek között a Power Shot puskáról is, mellyel a Move-ot vették célkeresztbe.

A minőségi konzolos perifériáiról ismert Nyko a CES-en ismertette legfrissebb termékpalettáját, melynek legérdekesebb darabja a Power Shot névre keresztelt kiegészítő volt. A puskaformájú shooting-toldalék a PlayStation Move-ot fogadja magába és alakítja át a mozgásérzékelős kütyüt ezáltal egy ergonomikusan markolászható fegyverré, amelyet március magasságától nyílik majd mód megvásárolni.

 

A PlayStation 3-as kompatibilitást szintén magáénak tudható, pisztolyformájú Perfect Shot verzió mellett készül egy Nintendo Wii-re élesített változat is Perfect Shot Pro néven, mely utóbbi áprilisban debütálhat, nagyjából 20 dolláros áron. A puskán és pisztolyokon túl érkezik még 2011-ben a csúnyácskára sikeredett, ellenben mindent tudó Raven Standard kontroller PlayStation 3-hoz, valamint annak alternatív leosztású változata nyár környékén, 35 dollárért. Ezeken felül lesz itt még töltőállomás Xbox 360 irányítókhoz, PlayStation Move-hoz, valamint extra hűtőventilátor, szintén a redmondiak masinájához, Nyko márkajelzésekkel ellátva.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »