Oldal kiválasztása

Back to the Future – Holnaptól PC-n és Mac-en!

Back to the Future – Holnaptól PC-n és Mac-en!
13 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A nyolcvanas és kilencvenes évek egyik kult klasszikus filmsorozata, a Vissza a jövőbe játékváltozata holnaptól elérhető a PC és Mac tulajoknak, úgyhogy aki még nem rendelte meg a játékot, annak még ma van rá lehetősége.

A Telltale gondozásában készülő adaptáció egy öt részes sorozat lesz, melynek első része, az "It’s About Time!" elnevezést kapta, és holnaptól lesz elérhető PC-n és Mac-en. A játék története a harmadik film után fél évvel játszódik, amikor is a DeLorean időgép egyszer csak megjelenik Hil Valley-ben, és Marty-nak vissza kell mennie az időben, hogy segítséget nyújtson a lázadó tinédzser Emmet Brown-nak, vagyis a Dokinak, különben örökre felborul a tér-idő kontinum.

 

A program készítésénél a grafikusok mindent megtettek, hogy a fiatal Michael J. Fox és a fiatalabb Christopher Loyd külsejét átültessék a játékba, ráadásul Loyd a hangját is kölcsönözte  Dokinak. Bob Gale, a filmek társalkotója és írója a következőket nyilatkozta a játékkal kapcsolatban: "- A Telltale Vissza a jövőbe játéka az első olyan videojáték a tér-idő kontinumban, mely tényleg méltó a Vissza a jövőbe névre. Marty McFly és Brown Doki új kalandjai igazán hűek a mozik szellemiségéhez, és nem is lehetnék boldogabb azzal a munkaviszonnyal, amit kialakítottam a Telltale csapatával. A játékban a játékosok rengeteg újdonságot tudhatnak meg a karakterek és Hill Valley múltjáról, és néhány érdekes idővonallal is találkoznak. Ez egy játék azoknak, akik szerették a filmeket, amit azok készítettek, akik szerették a filmeket."

 

Ígéretes alkotásnak tűnik a Telltale feldolgozása, melyet holnaptól megvásárolhatunk, de én javaslom, hogy még a mai nap folyamán rendeljétek elő a játékot, mivel minden előrendeléshez jár egy Puzzle Agent játék és minden vásárlásból a Telltale 1 dollárt adományoz a Michael J. Fox Parkinson Alapítványnak. A játékot itt rendelhetitek elő, de a Playstation és iPad tulajoknak várniuk kell januárig  a programra.

 

Translate »