Oldal kiválasztása

Capcom – Arcade klasszikusok Wii-re

Capcom – Arcade klasszikusok Wii-re
14 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Capcom anno az arcade játékok királya volt, és igazi klasszikusokat alkotott a műfajban. Akik túl fiatalok ahhoz, hogy emlékezzenek a játéktermek sajátos hangulatára és a játékokra, azoknak kedveskedik most a Capcom, hogy Wii-re elérhetővé teszi két műfajteremtő játékát.

A Capcom kalsszikus játékainak sorozatában az első két darab a Commando: Wolf of the Battlefield és a SONSON. A játékokat csak Wii-re érhetőek el kizárólag letölthető formában, és hogy visszahozzák a régi idők versenyszellemét, indítottak egy High Score Heroes elnevezésű kampányt, melyben a legjobb eredményt elérő játékosokat keresik. Bővebb információt erről itt olvashattok.

 

Némi információ a játékokról: A Commando: Wolf of the Battlefield (melynek semmi köze Wolf kollégához), egy felülnézetes akciójáték, melyben a roppant szerény elnevezésű Super Joe-t irányítjuk, és nincs más dolgunk, mint a tér mind a nyolc irányában elpusztítani az életünkre törő gazfickókat, az eszközökben nem válogatva. A SONSON ezzel szemben egy igazai arcade sidescroller, vagyis oldalnézetes ügyességi játék, melyben a Majomkirályt irányítva kell különféle pályákat teljesítenünk és ellenfeleinket arcon dobálnunk. Nosztalgiázásra fel!

 

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »