Oldal kiválasztása

Boldog Új Évet Kívánunk!

Boldog Új Évet Kívánunk!

Elmúlt 2010, és ebben az évben is sokat tettünk annak érdekében, hogy minél többet fejlődjön magazinunk és gyarapodjon olvasótáborunk. Évértékelő és jó kívánságok az új évre.

Az idei év sem volt túl unalmas, sőt, mondhatni jól meg is izzasztott bennünket. Felpörgettük kicsit az eseményeket, és belehúztunk, aminek következményében beindítottuk Facebookos csoportunkat, ahol többször ünnepeltünk kerek taglétszámokat, hirdettünk meg különböző nyereményjátékokat és kértük ki a véleményeteket különféle dolgokról, miközben persze a tagok ott is értesülhettek az oldallal kapcsolatos fontosabb információkról és eseményekről. Ezen a téren továbbra sem szeretnénk változtatni a jól bevált formulán, reméljük, a folyamatos létszámnövekedésre jövőre is számíthatunk.

 

Az év során sikerült végre stabil kapcsolatot kialakítani az összes magyarországi játékforgalmazóval, aminek az eredeményét talán az olvasók tapasztalhatták meg a leginkább, hiszen szinte minden héten volt valamilyen nyereményjátékunk, és ezt a tendenciát természetesen 2011-ben is szeretnénk folytatni, amiben ígéreteik szerint a forgalmazók is partnereink lesznek. A januári első adag már megvan, úgyhogy hamarosan meg is hirdetjük az újabb nyereménycsomagot.

 

Mellette belekezdtünk az oldal rendezgetésébe is, számos olyan változtatást végeztünk a háttérben és végzünk most is, amiből az olvasók keveset látnak és éreznek még, viszont az oldal működési hatékonyságában nagy változásokat eredményeztek. Előbb vagy utóbb eljutunk addig a pontig is, amikor új kinézetet is barkácsolunk a magazinnak (egy könnyebben átlátható és használható felületet), ám ez majd csak az új év egy későbbi időpontjában következhet be, viszont ennek előkészítése is megkezdődött már. Mindeközben elkezdtük feltölteni játékokkal az online játékokat tartalmazó gyűjteményünket, és a jövőben ennek folyamatos bővítése várható, így nem csupán hírekkel és cikkekkel találkozhattok oldalunkon, de egyben játéklehetőséget is biztosítunk olvasóinknak.

 

Mint a fentiekből is látható, elég jól lendületbe jöttünk 2010 folyamán, és ezt szeretnénk megtartani 2011-ben is, reméljük, az általunk kitűzött irány olvasóink és partnereink tetszését is elnyeri majd. Így hát más nem maradt hátra, mint hogy a szerkesztőség nevében mindenkinek Boldog Új Évet Kívánjak az új esztendőre, és megköszönjem a magazin minden olvasójának, partnerének és támogatójának, hogy mellettünk álltak, illetve a szerkesztőtársaknak egész éves munkájukat. Most egy kis adásszünet következik a józanodásig, aztán az új évben innen folytatjuk tovább. B.Ú.É.K.!

 

A képet készítette: luigi diamanti

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »