Oldal kiválasztása

PlayStation Move – Firmware frissítéssel még pontosabbá tehető

PlayStation Move – Firmware frissítéssel még pontosabbá tehető
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sony mozgásérzékelős vezérlőjét, a PlayStation Move-ot eddig sem nagyon érhette negatív kritika a pontosságát illetően, pedig ez még tovább is fokozható, ha szükséges.

A Sony saját fejlesztésű mozgásérzékelős vezérlője a legpontosabb ilyen jellegű kontroller a piacon (nincs nagy tolongás ezen a fronton), ráadásul, mint azt utólag megtudhattuk, egy esetleges firmware frissítéssel még akkurátusabbá tehető. A Sony R&D szekcióját képviselő, Anton Mikhailov egy interjúban mesélt a PlayStation Move-ról, melyből kiderült, hogy szükség esetén még precízebbé válhat kezünkben az irányító, de, mivel eddig egyetlen szoftverfejlesztő részéről sem érkezett pontosságára panasz, nem tartják szükségesnek a művelet elvégzését, azaz, a konzol vezérlőprogramjának ilyen jellegű frissítését.

 

Jelenleg nincs olyan meghatározó játék forgalomban, amely elvárná a pontosabb érzékelést, nyilatkozta, Anton Mikhailov. Természetesen, ha a jövőben felmerülnek ilyen igények, akkor minden további nélkül megoldják a dolgot, hiszen mód van rá, csak éppen szükség nem mutatkozott erre a szeptemberi premier óta. Eldöntendő kérdésnek nevezte ezt a dolgot, Anton, tehát ez a momentum erősen a PlayStation Move-ot támogató, jövőben megjelenő játékok igényétől függ.

Translate »