Oldal kiválasztása

Gran Turismo 6 – PlayStation 4-en?

Gran Turismo 6 – PlayStation 4-en?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Gran Turismo 5 hivatalos megjelenését követő napon meredek máris a hatodik részről beszélgetni, Kazunori Yamauchi azonban mégis megtette ezt. Vajon mit gondol a mester?

Megjelent több éves várakozást követően a Gran Turismo 5, melyet szinte biztosan követ majd a hatodik epizód is a jövőben, bár azt, hogy milyen Sony masinára készülhet el, még maga, a Gran Turismo-k atyja, Kazunori Yamaichi sem tudja. A mester egy madridi launch party-n hozta szóba a Gran Turismo 6-ot, melyről egyelőre semmi konkrétat nem mondott, ami érthető, ám az kevésbé, hogy még a megcélzandó platform kilétében sem biztos.

 

A legenda még nem látja előre, hogy mi fog történni az elkövetkezendő néhány esztendőben, így akár az is megeshet, hogy a Gran Turismo 6 már nem PlayStation 3-ra érkezik, hanem annak utódjára. Elmondása szerint tíz éve még sokkal könnyebb volt a játékiparban két-három évvel előre látni az időben, de az manapság megváltozott, a jövőkép tehát bizonytalan. Addig meg itt van nekünk a bődületes tartalommal megáldott ötödik rész, amelyet már nagy erőkkel tesztel a szerkesztőségünk is.

Translate »