Oldal kiválasztása

Az NFS: Shift sokkal jobb a Gran Turismo-nál

Az NFS: Shift sokkal jobb a Gran Turismo-nál
12 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Patrick Soderlund, az Electronic Arts alelnöke a CVG-nek adott interjúban érdekes kijelentést tett, szerinte ugyanis a Shift franchise minden tekintetben jobb a steril, holnap új résszel kiegészülő Gran Turismo-nál.

Soderlund az interjúban azon véleményének adott hangot, miszerint a Shift több elemében is felülmúlja a Gran Turismo sorozatot, így nem is kérdéses, melyik birtokolja jelenleg a legautentikusabb versenyszimulátor díját. Az alelnök szerint a kulcs, a versenygépek vezetési élményében rejlik, és ezen a téren a Shift első, és jövő év elejére datált második része is jobb, mint a Polyphony Digital produktuma.

 

"Ha megnézzük a különbségeket a jelenleg piacon lévő játékok között, nyilvánvalóan nagy eltérések vannak a Hot Pursuit és a Gran Turismo között, és bizonyos mértékben megosztják a közönséget. Viszont biztos vagyok benne, hogy aki nem vásárol Gran Turismo-t, az megveszi a Need for Speedet, és fordítva."

 

"Azonban, ha összehasonlítjuk a Shiftet és a Gran Turismo-t, akkor véleményem szerint, a Shift lehet a GT közvetlen vetélytársa. Őszintén szólva, ha versenyezni akarnék nem venném meg a Gran Turismo-t puszta terjedelme, vagyis az autók száma és a játékban lévő mélységek miatt. Mit értek ez alatt? Azt hiszem, hogy túlzottan steril, szerintem ezen a téren mi képesek vagyunk valami egészen mást nyújtani."

 

"Ha az a feltevés, hogy a leginkább autentikus vezetési élményt szeretnénk vissza adni és annak ábrázolása, hogy milyen érzés egy versenyautó belsejében ülni, akkor szerintem, le tudjuk győzni a GT5-öt. Ebben biztos vagyok."

Translate »