Oldal kiválasztása

CoD: Black Ops – Teljesen ingyenes lesz a multi

CoD: Black Ops – Teljesen ingyenes lesz a multi

Mark Lamia, az új Call of Duty-t fejlesztő Treyarch fejese egy napokban adott interjúban megerősítette, a november elején érkező Black Ops többjátékos módja teljesen ingyenes lesz, ráadásul Online Pass-t sem vezet be a csapat.

Manapság egyre divatosabb a nagyobb stúdiók körében, hogy a használt játékokra is további terheket rónak ki, vagyis ahhoz, hogy valaki frissen vásárolt használt játékával online módban is játszhasson, további 10 dollár megfizetésére köteleznek minket a kiadók. A Call of Duty: Black Ops-ot fejlesztő Treyarch vezére, Mark Lamia azonban nem ebben látja a megoldást.

 

Lamia az interjúban ugyanis úgy nyilatkozott, hogy semmiképpen nem fogják plusz költséggel megterhelni a játékosokat, azaz a játé megvásárlását követően teljesen ingyenes lesz a többjátékos mód, és Online Pass rendszert sem fognak bevezetni. A csapat ugyanis inkább arra törekszik, hogy olyan játékot készítsenek, amit a játékosok nem akarnak majd eladni.

 

"Mi egészen más irányt szeretnénk képviselni, mint a többiek. A célunk, hogy a játékosoknak tényleg legyen oka megtartani a játékát, és ne akarja inkább elpasszolni azt. A multiplayer mód fontos részét képezi a sorozat sikerének, félelmetes ereje van: naponta több millióan Call of Duty-znak, így a megjelenés után a továbbfejlesztés és a játék hosszútávú támogatása lesz a Treyarch legfontosabb feladata."

Translate »