Oldal kiválasztása

VGA 2010 – Uncharted 3 leleplezés várható

VGA 2010 – Uncharted 3 leleplezés várható
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Shifty kollégám a napokban már megpendítette a húrt az Uncharted 3 esetleges leleplezésének kapcsán, mely találgatások újabb erőre kaptak. A Kotaku biztos benne, hogy Nathan tér vissza.

A napokban derült ki, hogy a december tizenegyedikén rendezendő VGA másnapján a Sony is leleplez egy vadonatúj, PlayStation 3 exkluzív címet. Sokan úgy vélik, nem is lehet szó valójában másról, mint az Uncharted 3-ról. A Kotaku értesülései szerint bizony az lesz a nagy titok és egy nappal a feltételezett Video Game Awards-os felszínes premier után a Sony mélyebbre is mászik bemutatásában, azaz, teljes értékű bemutatóra számíthatunk.

 

A VGA és az Uncharted franchise egyébként sem idegen egymás számára, ugyanis a sorozat második része éppen ezen az eseményen kapta meg első rivaldafényes szereplési lehetőségét még 2008-ban. Többek szerint már néhány szerencsés kiválasztott médium láthatta az Uncharted 3-at zárt ajtók mögött, de egyelőre még semmi hivatalos információnk sincs a Naughty Dog aktuális üdvöskéjéről.

Translate »