Oldal kiválasztása

PlayStation Portable 2 – A pletykák sora tovább folytatódik

PlayStation Portable 2 – A pletykák sora tovább folytatódik
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A véget nem érő pletykák sorozatát a PSP2-vel kapcsolatban a Kotaku folytatja, akik egy megbízhatónak vélt forrástól friss információkat gyűjtöttek be. Vegyük őket sorjában.

Az első és talán legfontosabb dolog, hogy a hírek szerint a PSP2 már nem fogja használni a PSP számára kifejlesztett UMD meghajtót, ehelyett memóriakártyás tárolást szánnak a számára, de a forrás szerint még az sem eldöntött kérdés a Sony részéről, hogy mi legyen az új alternatíva. A Tokyo Game Show ideje alatt tartott meetingen a Sony kétféle dizájnt mutatott a jelenlévő, szűk tagú gyülekezetnek, egyik a mostani PSPgo mintára szétnyitható volt, a másik pedig normál PlayStation Portable-ök formavilágát követte nyomokban, azaz, egy darabból állt.

 

A motorház alá kukkantva jön az újabb döbbenet, ugyanis a pletykák szerint a PSP2 1GB-nyi RAM memóriával lesz eleresztve, ami kétszer akkora, mint például az Xbox 360-é és sokszorosa a PSP-3000-es modellek 64MB-jának. Ekkora memóriát, ha kellően ki is szolgálnak számítási kapacitással, valamint egyéb nyalánkságokkal, a gép erősebb lehet, mint a redmondiak jelenlegi asztali gépezete. A Sony masszívan hallgat a kiszivárgó hírekkel kapcsolatosan, nem is nagyon tehet mást, maximum tagadja, de a nagy leleplezés előtt, ha létezik, sem fogja beismerni. A napokban más infók is csordogáltak róla, olvassatok utána, ha kihagytátok volna.

Hozzászólások

Translate »