Oldal kiválasztása

FRISSÍTVE: Nintendo 3DS – Kilövési dátumok, árszabás

FRISSÍTVE: Nintendo 3DS – Kilövési dátumok, árszabás

Vége a spekulációknak, amelyek ráadásul a japán premierrel kapcsolatban rendre félre is vezettek minket, a Nintendo bejelentette a hivatalos kilövési időpontokat.

A pletykákkal és hiedelmekkel ellentétben a Nintendo 3DS Japánban sem jelenik meg idén, a felkelő nap országának játékosai február huszonhatodikától vásárolhatják majd meg hivatalosan a készüléket, míg a nyugati premier egy hónappal később, március magasságában követi azt. A Nintendo felhívja szíves figyelmünket, hogy az E3-on mutogatott példány már a végső dizájnt viselte magán, tehát az változni már nem fog a megjelenésig.

 

A japánok kék/fekete színezetben juthatnak hozzá a februári premierkor, de ezeket később biztosan követik újabb és újabb színvariációk is. A készülék ára 25,000 yen lesz, ami egy durván 200 fontos árcédulát vetít előre Európának, de ez utóbbit még nem erősítette meg a kiotó nagyvállalat európai szárnya. Nem utolsósorban a 3DS saját Virtual Console szolgáltatást kap, Game Boy és Game Boy Advance játékokkal teletömködve, valamint a gépezet támogatja majd a Wii-n oly népszerű Mii-ket.

 

Frissítve: 2010.09.29. 20:16:40

 

Közben befutott egy olyan videó is, amin a konzol képességeit mutatja be a Nintendo. Csekk!

Translate »