Oldal kiválasztása

Dead Space FPS, multiplayer a Dragon Age-ben?

Dead Space FPS, multiplayer a Dragon Age-ben?
11 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Kotaku értesülései szerint multiplayer szegmenssel egészül ki a következő Dragon Age, míg a Dead Space új zsánerben, a belső nézetű shooterek piacán próbálna szerencsét.

A Dragon Age esetében érdekes szóbeszéd kapott szárnyra, a Kotaku ugyanis úgy tudja, az Electronic Arts és a Bioware egyrészt Frosbite 2 engine-re cseréli az eddigi részek alatt munkálkodó motort, másrészt a pletyka szerint mutliplayer résszel egészül ki a sorozat. Egyelőre nem tudni, hogy az online mód egy külön játékban, vagy a lehetséges harmadik részben mutatkozna be, de a pletyka szerint aréna-alapú lenne a multiplayer, ahol PvE és PvP összecsapásokban vehetünk részt.

 

A Dead Space-szel kapcsolatban komolyabb tervei vannak a kiadónak, a Kotaku információi szerint ugyanis két új stílusban is szerencsét próbálna a sorozat. Egyrészt pletykálnak egy akció-központú, belső nézetű shooterről, másrészt egy űrhajós-repülős játékról is szó esik a Kotaku írásában. Mivel Isaac Clarke a már készülő Dead Space 3 után nyugdíjba vonul, nem lenne meglepő, ha új irányt venne a sorozat. Az EA egyébként más terveket is szövöget, állítólag egy "Uncharted az űrben" projekten is dolgoznak.

Translate »