Oldal kiválasztása

Yakuza 5 – Végleges cím, első képek

Yakuza 5 – Végleges cím, első képek
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Sega tegnap végleges címmel ajándékozta meg a sorban ötödik (leszámítva a két spin-off epizódot) Ryu Ga Gotoku játékát, melyről az első képeket is megvillantotta végre.

A Yakuza, vagy, ahogy Japánban fut eredeti címen, Ryu Ga Gotoku-sorozat úgy tűnik, hogy az ötödik epizóddal végérvényesen lezárul. Erről már korábban egy Famitsu-s teaser árulkodott nekünk, most pedig a Sega által megnevezett alcím is ezt próbálja megerősíteni. Toshihiro Nagoshi csapatának terméke Ryu Ga Gotoku: Of The End címen érkezik majd meg a boltok polcaira, de jelenleg sem a megjelenési dátum, sem a nyugati egzisztencia nem tisztázott.

 

Utóbbi miatt annyira már talán nem is kell aggódnunk, hiszen eddig a Kenzant! leszámítva minden epizód eljutott felénk is, bár néha orbitális késésekkel. A beígért képeken sajnos akció, vagy cselekmény nem érhető tetten, egyelőre a Sega csak in-game portrékat szellőztetett meg a Yakuza: Of The Endről, melyeket erre találhattok meg. Talán a Tokyo Game Show javít valamicskét a helyzeten.

Translate »