Oldal kiválasztása

Epic Mickey – Nyitott a multivá válás kérdése

Epic Mickey – Nyitott a multivá válás kérdése

Úgy tűnik, hogy nincs veszve az Epic Mickey más konzolokra való megjelenése, hiszen a PlayStation Move és a Kinect piacra kerülése jótékonyan segítheti az áhított portok elkészítését.

A Disney királyságba beolvasztott Junction Point Studios csapatának feje, Warren Spector adott némi reményt azok számára, akik szeretik Mickey-t és a konzolos játékokat, de nem tudnak birtokukban Nintendo Wii berendezést. Elmondása szerint korábban azért nem szerették volna más gépekre áthozni az Epic Mickey-t, mert a vezérlési koncepció testi gesztusokra épül, azaz erősen mozgásérzékelős alapokkal rendelkezik.

 

A PlayStation Move és a Kinect őszi megjelenése azonban erőteljesen átrajzolja az erőviszonyokat, így elhárul az egyetlen nyomósabb technikai jellegű akadály a HD portolások elől. Igen ám, de Warrenéket még senki sem kérte fel a projekt átvonszolására, mesélte kissé örömteli kedélyállapotban. Spector nyíltan vállalja, hogy vonzódik a Nintendo konzolokhoz, ezért örülne is, ha az Epic Mickey exkluzív maradna Wii-n, de ha a sors és az igények úgy hozzák, összerakhatják a nagy felbontású portokat, sugallta a cím vezető dizájnere, Warren Spector.

Oszd meg velünk és olvasóinkkal a saját véleményedet egy hozzászólásban!

hozzászólás

Translate »