Oldal kiválasztása

Batman: Arkham City – Bejelentve az Arkham Asylum folytatása

Batman: Arkham City – Bejelentve az Arkham Asylum folytatása
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

A Warner Bros. Interactive és a DC Entertainment hivatalosan is bejelentette a Batman: Arkham Asylum folytatását, az Arkham City-t. A produkcó csak jövő őszre készül el, nem keveset várhatunk rá.

A szakmai és nem különben anyagi sikereket kupacra halmozó Batman: Arkham Asylum folytatást kap, a hír immáron írásos formában is hivatalos. A franchise második tagja nem kapott számozást a keresztségben, ellenben félig-meddig új alcímet igen, a folytatásban Arkham városának csőcselék bandáival gyűlik meg a bajunk. A bejelentés szerint rengeteg ismert arc tűnik majd fel a játékban a Batman univerzum lakói közül. A történet vadonatúj lesz, miként a helyszín is, Gotham City szívében, ezen felül a játékmenet szintén alaposan kibővül az ígéreteknek megfelelően újabb elemekkel.

 

A Batman: Arkham City sajnos nem idén, de még csak nem is jövő tavasszal kerül majd polcokra, hanem 2011 őszén, azaz még több, mint egy éve van vissza a tervezett fejlesztési időből a Rocksteady csapatának. A cuccot PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokon lehet beszerezni, ebben nem történik változás. A kiadó sem a Square Enix lesz, miután a Warner Bros. bekebelezte az első részt is elkövető stúdiót. A GameInformer borítója szerint egyébként a Macskanő sem marad ki a szórásból, belekerül a sokak által várt folytatásba.

Translate »