Oldal kiválasztása

Rage megjelenés, képek, DLC tervek

Rage megjelenés, képek, DLC tervek
10 éve született ez a tartalom. Kezeld ennek megfelelően (pl. egyes hivatkozások esetleg már nem működnek).

Napra pontos megjelenési dátumot kapott az id Software új üdvöskéje, az akció-RPG hibrid Rage, mely egy poszt-apokaliptikus világ kellős közepébe hajítja majd a játékost.

Az idei QuakeCon-on hangzott el a kőbe vésett céldátum, melyet a Rage – friss képek a galériában – kreatív igazgatója, Tim Willits jelentette be. Ezekszerint az id Software régóta várt új produktuma 2011. szeptember 15-én debütál Európában, természetesen minden bejelentett platformon egyidőben. A rendezvényen bemutatkozott a játék iPhone-os verziója, melyet egy impresszív techdemóval demonstráltak a készítők, illetve számos új részlet is napvilágot látott a játék kapcsán.

 

A fő- és mellékküldetések mellett számos minijátékot is kipróbálhatunk, melyek közül a QuakeCon-on a Tombstones mutatkozott be. Itt különféle karakterek hologramjait láthatjuk majd egy táblán, és az nyer, aki először ér a tábla közepére. A karakterek természetesen fegyvereket is vihetnek magukkal. A különböző versenyeken pénzdíjakért zajlanakmajd a küzdelmek, a megszerzett krediteket pedig járgányunk csinosítására, fejlesztésére válthatjuk be. Nem lesznek hosszú átvezető videók, így gyakorlatilag mindent játékon belül intéz el az id Software. Ezzel is sokkal jobban beleélhetjük magunkat az eseményekbe. Kapunk taktikai lehetőségeket is: például lesznek telepíthető fegyverállások, távirányítású robbanó kisautók.

 

Willits a jövendőbeli letölthető tartalmakról is beszélt, melyek természetesen már tervben vannak. A kreatív igazgató állítása szerint mostanában véglegesítik a terveket, így a jövő évi megjelenést követően több DLC is érkezik majd a játékhoz.

Translate »