Oldal kiválasztása

Játék készül a Man vs. Wild-ból

Játék készül a Man vs. Wild-ból

A Discovery Channel népszerű túlélőműsora, az idehaza Túlélés Törvényei címmel vetített Man vs. Wild-nak készül a játékváltozata.

Az idehaza is népszerű Túlélés Törvényeibeől a Crave Games emberei készítenek játékfeldolgozást, melyhez sikerült megnyerniük Bear Grylls-t és a Discovery Channel-t is. A műsorban Grylls a világ különböző tájain (dzsungelekben, hegyeken, lakatlan szigeten stb.) mutatja be a túlélés fortélyait, hogy mivel táplálkozhatunk, honnan szerezhetünk ivóvizet és ami a legfontosabb, hogy hogyan juthatunk vissza a civilizációba. A  játék is ezekre a dolgokra fog építeni.

 

Az idei E3-on bemutatkozó játékban a túlélő-specialista Grylls bőrébe bújhatunk, és feladatunk a műsorhoz hasonlóan a természet által elénk tárt nehézségek legyőzése, és eljutás a civilizációba. Ehhez kell ejtőernyőznünk, egyensúlyoznunk, hegyet másznunk, vadállatokkal küzdenünk, futóhomokból menekülnünk és így tovább. Az egész némileg emlékeztet a konzolos Disaster Report-ra és a Raw Danger-re.  A grafika nem éppen a mai elvárásoknak megfelelő, de ha sikerül hozni a sorozat hangulatát, akkor már nem lehet baj a programmal. Alant egy gameplay videó látható, hogy mégis mire számíthatunk idén ősszel X360, PS3 és Nintendo Wii platformokon.

 

 

Aktuális fórumtémák

Eseménynaptár

Translate »